🌿 KOOLHYDRAATARM --- 🚫 100% VRIJ VAN TOEGEVOEGDE SUIKERS --- 📅 LEVERING OP MAANDAG 13u30-21u30 --- 🚚 GRATIS LEVERING IN VLAANDEREN --- 🌏 OP EN TOP VLAAMS

Health in a box. Waarom we doen wat we doen.

Health in a box gelooft dat iedereen mooi is en dat het belangrijk is om dat ook voor jezelf aan te nemen.
Health in a box is er ook van overtuigd dat iedereen het waard is om goed voor zichzelf te zorgen
en dat iedereen in staat is om zichzelf tot de beste vorm van zichzelf te maken.
Daarom wilt Health in a box een hulpmiddel aanbieden om op een gezonde, aangename manier te werken aan een gezonde levensstijl
door heerlijke, koolhydraatarme en eiwitrijke maaltijdboxen aan te bieden.

Recept van de maand

Komkommer en avocado zijn zeer voordelig voor onze gezondheid. In dit gerecht met de dunne rundsreepjes, de pikante pepertjes en de gehakte noten worden deze 2 groenten heerlijk gecombineerd.
Ontdek dit gerecht in jouw Healthy-box van 31 mei en ervaar het zelf! (of probeer het zelf al even uit)

Getest: Health in a Box, koolhydraatarme maaltijdbox

Health in a box, gezonde voeding in een doos met verse producten, veel groenten, eiwitten en zonder koolhydraten. Dat mag je verwachten van deze foodboxen die Bo met zorg samenstelt voor een gezonde levensstijl. Met Health in a box wil ze een hulpmiddel bieden om op een gezonde en makkelijke manier te koken. Dankzij de koolhydraatarme gerechten verlies je vanzelf ook kilo's en helpt het om af te slanken. (Auteur & Foto's: Lifestylebooking)

Het ontstaan van Health in a Box

Health in a box, gezonde voeding in een doos met verse producten, veel groenten, eiwitten en zonder koolhydraten. Dat mag je verwachten van deze foodboxen die Bo met zorg samenstelt voor een gezonde levensstijl. Met Health in a box wil ze een hulpmiddel bieden om op een gezonde en makkelijke manier te koken. Dankzij de koolhydraatarme gerechten verlies je vanzelf ook kilo's en helpt het om af te slanken. (Auteur & Foto's: Lifestylebooking)

Inspiratie voor koolhydraatarme gerechten

Bo werkt vanuit haar eigen keuken waar ze koolhydraatarme gerechten creëert voor Health in a Box. Ze staat achter het concept voor een gezonde levensstijl en wil het mensen gemakkelijk maken dankzij gezonde maaltijdboxen. Dankzij de koolhydraatarme gerechten verlies je vanzelf ook kilo's en helpt het om af te slanken. Waar haalt Bo haar inspiratie en hoe stelt ze een weekmenu samen? (Auteur & Foto's: Lifestylebooking)

Bo worstelde met eten en haar gewicht

Bo worstelde jaren met gezonde voeding, haar gewicht en zelfs eetstoornissen. Ze probeerde tal van diëten uit, maar vond niets dat paste bij haar levensstijl. Tot ze koolhydraten begon te schrappen. De kilo’s gingen eraf en ze voelde zich zo veel beter. Als werkende mama schiet er soms weinig tijd over om boodschappen te doen en gezond te koken. Tot ze op het idee kwam om te starten met Health in a box, en zelf gezonde koolhydraatarme foodboxen te ontwikkelen. (Auteur & Foto's: Lifestylebooking)

Health in a box gaat voor echte voeding

Koolhydraatarm én eiwitrijk (150gr per persoon per maatijd)
Zo puur mogelijke ingrediënten
Biologisch waar het een meerwaarde heeft
100% vrij van toegevoegde suikers
Van nature glutenvrij, 3 van de 4 gerechten zijn lactosevrij 
Combinaties die je spijsvertering niet belasten.
Mét gebruik van gezonde vetten

Met een hart voor echte mensen

Met de verkoop van de Healthy-box steunen wij een organisatie in Peru, Pan de Vida, die kinderen van de armste gezinnen een ontbijt of een warme maaltijd aanbiedt. Omdat niet ieder kind het geluk heeft om toegang te hebben tot voldoende eten. Daar willen wij mee aan helpen. Daarvoor klopt het hart van Health in a box.

 

Gezond eten is geen kortetermijndieet, maar een langetermijnlevenswijze

Start vandaag